636 13 47 45

Contactar

Actum Advocats i Mediadors

GIRONA | Crt. Barcelona, nº 2, 4t 3º
VIDRERES | Carrer Orient, nº 11
972 228 805 616 686 368
jcodina@jcdadvocats.com


Per contactar amb nosaltres, podeu fer-ho mitjançant el següent formulari:

Informació bàsica sobre la Protecció de Dades

Responsable: Jaume Codina Domènech
Finalitat: Obtenció del seu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteja a través del nostre formulari de contacte.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al següent enllaç: Política de privacitat

Cercador


Actum Advocats i Mediadors

[ Visita la nostra web corporativa ]

ACTUM Advocats i Mediadors és un despatx ubicat a la ciutat de Girona, format per professionals del Dret amb una contrastada experiència en la resolució i evitació de conflictes, comptant cada un dels membres del despaxt, amb una espacialització concreta, a fin de donar el millor assessorament.

A ACTUM conjuguem un exercici del dret clàssic. Tanmateix, incorporem constantment a les nostres àrees d’experiència, el coneixement sobre les noves problemàtiques que sorgeixen, tals com dret bancari o l’assessorament als órgans de representació de les societats respecte Compliance penal.

Així mateix, en la línea del més avançat dret anglosaxó, ACTUM destaca sobretot per haver apostat decididament per la mediació, com a mitjà eficaç de resolució de conflictes extrajudicial, motiu pel qual posem a la seva disposició professionals de la mediació integrats al despatx, que els podran ajudar a cercar una resolució justa, evitant en la mesura del possible, la seva intervenció en un procediment judicial.

Així mateix, ACTUM està involucrat en el teixit associatiu de la Provincia de Girona, formant part d’organitzacions com l’Associació de Joves Empresaris de Girona, o PIMEC, el que ens permet incrementar els nostres recursos, i oferir als nostres clients, un assessorament que va més enllà de la resposta jurídica.


Categories

VIDRERES
Carrer Orient, nº 11

GIRONA
Crt. Barcelona, nº 2, 4t 3º

636 13 47 45 jcodina@jcdadvocats.com